idioma castellano  idioma catalá
presentacion
equip professional

Buenaventura Baiget Garcia Cuervo

Llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona, és col·legiat en exercici de l'Il·ltre. Col·legi d'Advocats de Barcelona des de 1990. Anteriorment a la creació de VINDEX ADV ha desenvolupat la seva activitat professional en diversos despatxos d'advocats: Amador-Baiget Advocats; Amador, Baiget i Carrizosa Advocats Associats; Baiget, Cajal, Marcuello, Salat Advocats Associats; Baiget Salat & Associats.

La seva àrea de treball professional està centrada en el Dret Civil, i especialment en el Dret Immobiliari, havent participat, com estudiant i docent, en diversos cursos d'especialització. Així mateix conta amb una àmplia experiència processal en la direcció i defensa de reclamacions judicials. En l'àmbit de la resolució alternativa de conflictes ha estat president de l'Associació Catalana per a la promoció de la Mediació i l'Arbitratge (ACDMA) durant 6 anys.

En el camp de la docència imparteix classes de Dret Immobiliari, Contractual i Processal en diversos cursos organitzats pel centre d'Estudis Europeus SURGE: Curs de Gestió Immobiliària, Curs de Gestió de Comunitats de Propietaris, Curs de Pèrit Judicial Immobiliari, entre d'altres.